Pescarii recreativ-sportivi din Caraş-Severin vor afla joi dacă apele colinare şi de şes revin la AJVPS

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Caraş-Severin este în prezent unicul gestionar al apelor colinare şi de şes din judeţ până la pronunţarea definitivă a instanţei judecătoreşti.

Mircea Ciobanu – directorul AJVPS Caraş-Severin a declarat pentru Radio Reşiţa că, este conştient că asociaţia are o neîmplinire pe segmentul resurselor acvatice din judeţ, dar este convins că în cel mai scurt timp posibil problema va fi rezolvată în favoarea pescarilor recreativi-sportivi.

Din totalul celor 4.700 de membri, cât au figurat anul trecut în evidenţele asociaţiei, 1.500 au ţinut aproape de aceasta şi în urma procesului de joi, 19 aprilie apele colinare şi de şes din judeţ vor reveni, cel mai probabil, în gestionarea asociaţiei cărăşene, a mai spus Mircea Ciobanu.

Amintim că, AJVPS Caraş-Severin este în litigiu cu AP Banatul Timişoara privind problema apelor colinare şi de şes şi segmentul de frontieră al fluviului Dunărea. (Hardy Cvoica)

2 COMENTARII

  1. Buna ziua tot intreb cand se elibereaza permisul Anpa ptr apele de dunare dar nimenii nu imi spune cand se elibereaza cum procedam am platit permisul aiurea ptr ce?

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles