Nadal, Djokovic, Ferrer şi Murray joacă la Abu Dhabi

Nadal si DjokovicJucătorii de tenis Nadal, Djokovic, Ferrer, Murray, Tsonga şi Wawrinka sunt protagoniştii ultimului turneu din 2013, care se va desfășura în perioada 26 – 28 decembrie. Cei mai buni tenismeni din lume îşi vor disputa trofeul de la Mubadala, din Abu Dhabi, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de euro.

Turneul debutează joi, 26 decembrie, de la ora 15:00 cu duelul dintre David Ferrer şi Stanislav Wawrinka şi continuă cu meciul Andy Murray – Tsonga.

La concurs iau startul primii patru jucători ai lumii, alături de Wawrinka și Tsonga, într-un sistem în care Nadal și Djokovic vor juca în semifinale, primul cu învingătorul dintre Ferrer și Wawrinka, al doilea cu cel dintre Murray și Tsonga.

Novak Djokovic a câștigat ultimele două ediții ale concursului din Emirate și a declarat pentru site-ul oficial al competiției că își dorește o finală contra lui Nadal.

Spaniolul are și el două victorii aici, iar Andy Murray s-a impus odată în competiția ajunsă în 2013 la a șasea ediție. Sursa: digisport

De același autor

Related Articles