IMG_2522Un spectacol de colinde, tradiţii si obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă a avut loc astăzi, Centrul de Reeducare Buziaş. La eveniment au participat părinţii copiilor aflaţi în custodia instituţiei, copiii angajaţilor Centrului, precum şi trei familii cu situaţie materială precară identificate la nivelul comunităţii locale. Moş Crăciun, a împărţit daruri constând în artticole de îmbrăcăminte, rechizite, jucării şi alimente şi pentru şapte copii din Buziaş, identificaţi cu probleme materiale şi sociale deosebite. La Centrul de Reeducare sunt internaţi 103 minori, 11 dintre ei fiind din judeţul Timiş.

Pe parcursul săptămânii trecute, grupul de colindători ai Centrului de Reeducare au vizitat instituţiile colaboratoare din Buziaş şi din Timişoara, mulţumind în acest fel pentru sprijinul acordat în decursul întregului an.

Seria manifestărilor cultural artistice se va încheia joi, 26 decembrie, cu participarea minorilor internaţi la un eveniment, organizat de Biserica Betel din Timişoara „Crăciunul – o sărbătoare pentru fiecare”, unde vor susţine un program de colinde.