Stațiunea Băile Herculane – în circuitul turistic național!

Stațiunea Băile Herculane a participat, după o lungă perioadă de timp, cu stand expozițional propriu la Târgul Național de Turism al României, care s-a desfășurat recent la Complexul expozițional ROMEXPO din București.

“Având în vedere că a fost prima participare după o lungă absență la Târgul Național de Turism desfășurat la ROMEXPO, consider că a fost de bun augur, majoritatea agențiilor au fost prezente la standul Primăriei Băile Herculane, s-au încheiat și diferite contracte, s-a făcut promovarea stațiunii, promovarea unităților turistice din stațiunea noastră! Sperăm ca rezultatele să se vadă în perioada imediat următoare prin creșterea numărului de turiști care sosesc în stațiunea noastră!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

“Standul orașului de pe Valea Cernei a fost vizitat de numeroși turiști prezenți la această prestigioasă manifestare, fiind interesați de condițiile pe care le-ar găsi la venirea în stațiune! În prima fază participanții au fost un pic mai reticenți, dar foarte mulți turiști nu au mai vizitat stațiunea noastră de foarte mult timp, li s-a explicat că problema cu apele termale s-a rezolvat – bineînțeles, nu se pot compara cu alte stațiuni aerul și apa de la Băile Herculane! – și au fost convinși și cu siguranță vor veni în stațiunea de pe Cerna! O foarte mare a participanților la Târgul Național de Turism care s-au aflat la standul nostru au fost interesați, au cerut pliante, li s-a explicat și despre traseele omologate, li s-a pus la dispoziție și site-ul care are instalată aplicația pentru traseele montane și, bineînțeles, oferta unităților turistice din țara noastră, care de la an la an este în creștere!”, ne-a precizat Cristian Miclău.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles