UPDATE! Accident pe DN7. O persoană a decedat

accident rutier

Ora 14.00

Una dintre cele două femei rănite grav în accidentul produs în această dimineaţă, în localitatea Ilteu,  a decedat. Este vorba despre o femeie în vâstă de 58 de ani. Aceasta era pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.

Ora 13.00

Două femei au fost grav rănite, în urma accidentului ce a avut loc pe DN 7, în localitatea Ilteu. Maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Ambele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Acestea mergeau în Germania, iar potrivit primele cercetări efectuate la faţa locului, cauza accidentului a fost oboseala.

Ora 8.00

Un accident rutier soldat cu victime s-a petrecut în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în judeţul Arad. Evenimentul a avut loc pe raza localităţii Ilteu, unde au rămas încarcerate în autoturism două persoane. La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare şi unul SMURD. Traficul pe Drumul Naţional 7 este aglomerat în această perioadă, din cauza celor muncesc în străinătate şi se întorc în ţară pentru petrecerea sărbătorilor. Vom reveni cu informaţii.

Cele mai citite

Related Articles