Votează Laura Sgaverdea, “Jurnalistul anului” la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială!

658

Managerul Studioului Teritorial Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea se numără printre cei 25 de jurnalişti din ţară nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială.

Votează aici http://poll.cnasr.ro/poll/12

Laura Sgaverdea, alături de echipa sa merită să primească premiul “Jurnalistul anului” pentru că s-a implicat în ajutorarea persoanelor aflate în dificultate. În cadrul campanie „Ajută ca să ajut” a fost renovată şi dotată sala de mese a secţiei de pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, aflată într-o avansată stare de degradare, iar sute de persoane cu o situaţie materială precară au primit alimente, haine şi bani.

Cunoscută, apreciată şi susţinută de toţi cei care şi-au unit forţele în cele două campanii „Muzică pentru Viaţă” pe care Laura Sgaverdea le-a iniţiat în 2016, pentru Centrul de Recuperare Oncologică Slatina-Nera, singurul de profil în estul Europei şi în anul 2017 pentru susţinerea Centrului Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare pentru copii şi tineri „CRISTIAN ŞERBAN” Buziaş, unic în România, dar şi în alte proiecte pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate.

Laura Sgaverdea a mai fost şi iniţiatorul proiectelor:

,,Jucăria ta găseşte o casă nouă! Învaţă să dăruieşti”. Timp de o lună, reşiţenii au fost invitaţi să doneze jucării care au ajuns la peste 500 de preşcolari din mediul rural.

50 de copii proveniţi din familii cu probleme sociale şi care beneficiază de serviciile Fundaţiei Humanitas Pro Deo, au avut parte de o zi specială în care am sărbătorit copilăria. Achiziţionarea unui sterilizator necesar secţiei de neonatologie a Spitalului de Urgenţă din Reşiţa. Susţinerea campaniei umanitare „Împreună dăruim viaţă” „Ajută ca să ajut” în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă Proiectul „Joaca-dincolo de bariere” în sprijinul copiilor care suferă de Sindromul Down Susţinerea copiilor cu nevoi speciale de la Centrul Primăvara, la serbarea “1 Iunie – Copilărie în culori”.

Împreună suntem mai puternici!