Handbalistele junioare IV și junioare V din Caraș-Severin calificate la etapa euroregională a Campionatului Național!

Sala de sport a Liceului Teoretic TRAIAN VUIA din Reșița a găzduit duminică, 18 februarie, etapa județeană a Campionatului Național la handbal feminin – junioare IV și junioare V, la care au participat patru și, respectiv, trei echipe!

La ambele categorii de vârstă meciurile au fost foarte disputate, jucătoarele încercând să demonstreze pasiunea lor pentru handbal și dorința de a performa în sportul cu mingea mică! La sfârșitul competiției, la junioare IV ordinea a fost : locul 1 – Liceul Teoretic TRAIAN VUIA Reșița; locul 2 – ACS Băile Herculane; locul 3 – AS GOLDEN KIDS Bocșa; locul IV – AS COLȚ ALB Reșița.  În întrecerea junioarelor V, pe primul loc s-a clasat Liceul Teoretic TRAIAN VUIA din Reșița, urmată în ordine de AS GOLDEN KIDS Bocșa și ACS Băile Herculane. 

Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie de vârstă s-au calificat pentru faza euroregională a competiției care va avea loc în luna aprilie și va reuni reprezentantele județelor Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin.

Pentru echipa de junioare V ACS Băile Herculane a fost prima participare la o competiție oficială, vârsta jucătoarelor fiind cu doi ani mai mică decât categoria de participare, iar dintre jucătoare antrenorul Toma Drăgoiu le-a remarcat la acest turneu pe Mariana Oikhea, Cosmina Peneșel, Ioana Domășneanu și Yanise Munteanu. Dintre junioarele IV ale echipei de pe Valea Cernei s-au remarcat Maria Soroceanu, Ana Maria Molnar și Alexia Rain – toate trei fiind deja componente ale echipei de junioare III a ACS Băile Herculane, aflată în acest an la prima participare în sezonul regulat al Campionatului Național!

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles