FRF a stabilit programul exact al sferturilor de finală din Cupa României

111

Meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal va avea loc pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, în data de 28 februarie, de la ora 18,30, a anunţat clubul de ligă secundă.

”Ne bucurăm că am reuşit să găsim resursele pentru a organiza acest meci la Sibiu. Suporterii noştri merită să asiste din tribunele Stadionului ‘Municipal’ la un astfel de meci. Pregătirile pentru dotarea arenei din Parcul Sub Arini cu instalaţia de nocturnă pe care o vom închiria pentru jocul cu FCSB sunt în grafic”, a spus Teodor Birţ, preşedintele clubului sibian.

Partida dintre formaţiile CS Universitatea Craiova şi FC Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa la 1 martie (20,30), conform programului anunţat, luni, de Federaţia Română de Fotbal.

Marţi 27 februarie va avea loc meciul Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu (ora 20,30), iar miercuri 28 februarie se va mai juca partida dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi (ora 21,15).

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, scrie Agerpres.ro

sursa foto:frf.ro