[FOTO] Trilogia ,,Neamul Corbilor”,de Lavinia Călina, se lansează marți la Reșița!

Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin, în colaborare cu Universitatea ,,Eftimie Murgu” din municipiu și Casa de Cultură Studențească Reșița organizează marți, 6 februarie 2018, o întâlnire cu scriitoarea Lavinia Călina.

Evenimentul face parte din turneul de promovare a trilogiei ,,Neamul Corbilor” și va avea loc de la ora 17.00, în foaierul universității

Scriitoarea Lavinia Călina este originară din Caransebeș. A absolvit cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș., iar din anul 2008 a studiat limbi străine la facultatea de litere Timisoara. A debutat în anul 2014 cu romanul ,,Ultimul avanpost” , o distopie a cărei acțiune se petrece în România anului 2046.
Scrierile Laviniei Călina se încadrează in genul SF si fantasy. Magie și acțiune, răsturnări de situație, intrigi țesute de veacuri, iubiri blestemate; un creuzet al coșmarurilor devenite realitate, în care moartea pândește din colțul oricărei străzi, în ochii oricărui trecător și chiar din adâncul propriului suflet. Lupta abia a început, iar Neamul Corbilor este mai decis ca niciodată să fie cel care va câștiga supremația asupra întregii lumi.

Cu tânăra scriitoare Lavinia Călina vă întâlniți Acasă, pe frecvențele Radio România Reșița, marți ,6 februarie, de la ora 22, la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”.

Cărți publicate : Ultimul avanpost (Editura Herg Benet) Neamul Corbilor – Vol. 1: Copiii întunericului (Editura Herg Benet) Ultimul avanpost – Vol. 2: Vânătoarea (Editura Herg Benet) Zona Zero (prima ediție, Editura Herg Benet) Neamul Corbilor – Vol. 2: Blestemul zorilor (Editura Herg Benet) Ultimul avanpost – Vol.3: Renaşterea (Editura Herg Benet) Proiectul Zero (Editura Librex) Zona Zero (ediția a-II-a, Editura Librex) Neamul Corbilor – Vol.3: Din negura timpului (Editura Herg Benet)
În curs de apariție: Ultimul avanpost – Vol.4: Яevoluții

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles