Accident mortal pe centura Severinului

Un grav accident rutier a avut loc aseară pe Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin. Evenimentul s-a produs în jurul orei 18.40. Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Brezniţa Ocol nu a acordat prioritate unui tir condus regulamentar de un șofer din Caraş-Severin, spune Lidia Viziru, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

„În timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero, ajuns la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, nu a respectat semnificatia indicatorului „cedează trecerea”, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Caraș-Severin”.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a altor două persoane pasagere în vehicul.

În această dimineață, șoferul vinovat a decedat la spital.

Trei ambulante au transportat cele trei victime la spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, pentru şoferul în vârstă de 52 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Fiica şi soţia bărbatului au fost rănite uşor şi sunt în afara oricărui pericol.

În cauză s-a întocmit iniţial, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dar încadrarea va fi schimbată.

(Sebastian Dragomir)