Revelion în siguranţă în Caraş-Severin!

Cu prilejul trecerii în noul an, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraş-Severin va asigura masurile de ordine şi siguranță publică în localităţile unde se vor desfăşura manifestări cultural-artistice specifice Revelionului.

Pentru siguranţa cetățenilor, jandarmii caraşeni vor acţiona independent, dar şi în sistem integrat pentru prevenirea infracţiunilor stradale şi pentru descurajarea faptelor ilegale.
Tot în această perioadă, jandarmii montani vor veghea permanent şi vor interveni cu promptitudine pentru sprijinirea turiştilor aflaţi în stațiunile Semenic şi Crivaia.

Jandarmii montani sunt pregătiţi să acorde sprijin turiştilor şi să intervină atunci când situaţia o va impune, precum şi în cazul constatării unor încălcări ale normelor legale în vigoare.
De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi şi în staţiunea Băile Herculane, dar şi in stațiunea Muntele Mic unde în această perioadă, se preconizează un aflux mare de turişti.

În acest sens, pentru a evita orice evenimente nedorite în zonele montane, jandarmii recomandă tuturor celor care intenţionează să urce pe munte, să acorde o atenţie deosebită prognozelor meteorologice anunţate, să poarte echipament adecvat, să nu se abată de la traseele marcate şi să nu se aventureze pe trasee care sunt închise în această perioadă a anului.

Cele mai citite

Related Articles