[FOTO] Căsuţa de sticlă din Parcul Tricolorului îşi închide astăzi porţile, dar conturile rămân deschise!

Căsuţa de sticlă din Parcul Tricolorului, în care s-au întâmplat adevărate minuni în ultimele 6 zile îşi închide  astăzi porţile  la ora 19.00 dar conturile dedicate campaniei “Muzică pentru Viaţă” râman deschise până la sfârşitul lunii ianuarie. Veniţi şi astăzi la Căsuţa magică, echipa Radio România Reşiţa alături de Crucea Roşie, filiala Caraş-Severin vă va surprinde cu un program artistic inedit, alături de cei de la Cover Up. Copiii care suferă de boli incurabile de la Centrul Cristian Şerban din Buziaş au nevoie de noi. Nu mai sta pe gânduri, Fii bun donează!

În toată această perioadă, din 17 decembrie și până astăzi, la Căsuța de Sticlă devenită Căsuța Copiilor, din Parcul Tricolorului, au avut loc multe momente frumoase, mai degrabă emoționante ce s-au născut din generozitate, povești de viață sau pur și simplu din bucuria foarte multor copii care au venit să doneze pentru ceilalți copii bolnavi de hemofilie sau diabet de la Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş.

Un joc în prag de Crăciun, realizat pe Muzică pentru Viață între copii sănătoși și copii bolnavi, o pildă predată de cei ajunși la vârsta când iubirea și înțelepciunea lor e jocul.Cei trei Magi de la Căsuța Copiilor, Laura ,Valentina și Ovidiu au împletit lacrimi și bucurie totodată împreună cu toți creștinii care au solidarizat cu scopul acestei campanii umanitare.


După mulți alți artiști care au semnat și ei această Scrisoare de dragoste adresată lumii, în acest joc fumos a intrat și îndrăgita actriță a Teatrului de Vest, Reșița, Roxana Olșanschi, cunoscută publicului reșițean pentru remarcabilul rol Dumnezeu intruchipat într-o femeie, din spectacolul „Angel”,dramatizare Bonnie Anderson, spectacol, a cărui cheie este tot în cuvântul divin şi în iubire, efectul unei filosofii care ia în calcul apropierea omului de Dumnezeu şi capacitatea lui de a fi mai bun.

Putem spune așadar că “Dumnezeu” a cântat la “Căsuța de Sticlă” Muzică pentru Viață, iar Roxana Olșanschi, impresionată de această campanie umanitară, fiind și mamă,  nu a jucat un rol, ci a fost vocea prin care Cerul și Pământul s-au contopit pe notele unui solfegiu de suflet.

Acestui demers umanitar i s-a alăturat și consacratul interpret de muzică gospel Dean Bowman, care a încântat auditoriul cu muzica sa.

O vizită de suflet la Căsuța copiilor a făcut și valorosul handbalist Mihai Rohozneanu care a colindat Căsuța Radio România Reșița, animat de aceleași sentimente frumoase pentru scopul acestei campanii.

La Palatul Bucuriei, cum spun ascultătorii noştri, a colindat şi Cristi Buică, cu aceeaşi dragoste pentru copiii care reprezintă scopul umanitar al campaniei Muzică pentru Viaţă.

Bineînţeles că a revenit şi Moş Crăciun pentru menestrelii cu vârste tinere care au trimis pe frecvențele Radio România Reșița mesajul lor către toți copiii bolnavi, topind gheața din inimile celor care încă nu au semnat această scrisoare.

Fiți buni, faceți un gest „copilăresc” și donați pentru Centrul de recuperare şi evaluare „Cristian Şerban” din Buziaş, acum în aceste ultime 2 două zile ale campaniei umanitare Muzică pentru Viață, organizată de Radio România Reșița ce se va încheia sâmbătă, 23 decembrie în Parcul Tricolorului din municipiul de pe Bârzava.Cea mai frumoasă este speranța dăruită celor ce au nevoie pentru  a le face tristețea să se bucure pe Muzică pentru Viață.

Crăciunul este al nostru, al tuturor și poartă cu el pilda bunătății, a compasiunii și unui nou început, sau mai bine spus- Credință, Nădejde și Dragoste!

Cristina Corocan, Anca Bica Bălălău, Daiana Rosca

Cele mai citite

Related Articles