solidaritate colegiala 1Campania “Solidaritate colegială 2013” iniţiată de Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative – Filiala Caraş Severin  a ajuns la final, astăzi la Colegiul Tehnic Reşiţa.  Acţiunea s-a desfăşurat timp de 3 săptămâni şi a avut ca scop donarea  de haine, rechizite, jucării şi produse de igienă  de către elevi pentru colegii lor cu nevoie sociale.  Momentul festiv a fost deschis de corul Liceului Teologic Baptist din Reşiţa cu un program de colinde şi cântece de iarnă.

La această campanie au răspuns şcolile din Reşiţa, precum şi Liceul  Teoretic  “Eftimie Murgu” Bozovici, Liceul Bilingv Caraşova si Şcoala Gimnazială din Zorlenţu Mare.  Cei 55 de elevi au primit pachetele cadou cu multă emoţie într-o atmosferă de sărbătoare. Momentul festiv a continuat cu servirea unui prânz oferit copiilor la cantina Colegiului Tehnic Reşiţa.

După cum ne-a informat preşedintele Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative- Filiala Caraş Severin, inspector şcolar Manuela Stan, acţiunea de astăzi a fost la prima ediţie şi va continua şi anul viitor.

Atmosfera de sărbătoare a fost plină de emoţie, exprimată chiar de  cei la care  a venit Moş Crăciun :

 

 

solidaritate colegiala 2solidaritate colegiala 3solidaritate colegiala 4solidaritate colegiala 5solidaritate colegiala 7