DNA a anunțat care sunt bunurile din averea lui Liviu Dragnea pe care a pus SECHESTRU în dosarul Tel Drum

Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea au fost puse sub sechestru de procurorii DNA, în dosarul „Tel Drum”, anchetatorii căutând şi alte bunuri ce aparţin liderului PSD.

„În vederea recuperării prejudiciului reţinut în cauză, s-a instituit sechestru asigurator asupra bunurilor identificate până în prezent, după cum urmează: Un teren situat în municipiul Turnu Măgurele judeţul Teleorman, cu suprafaţa de 2.913 mp şi construcţie aferentă acestuia, un apartament situat în Turnu Măgurele cu suprafaţa de 80 mp şi două autoturisme (Skoda Superb şi BMW X5 )”, se arată într-un răspuns al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), transmis MEDIAFAX.

Conform sursei citate, sechestru s-a pus şi asupra sumei de 630.000 lei, dobândită prin promisiune de vânzare cumpărare şi asupra sumei de 280.000 lei, dobândită cu titlu de chirie în anul 2015 şi 2016 în baza unui contract de închiriere.

Procurorii au pus sechestru şi pe sumelede bani existente sau care urmează a fi virate de alte persoane în conturile bancare deţinute de Dragnea.

Mai mult, măsura asiguratorie a fost pusă şi asupra sumelor de bani datorate lui Liviu Dragnea de către diverse persoane. „inclusiv suma de 80.710 euro şi suma de 460.110 lei datorată de o societate comercială din Turnu Măgurele, precum şi suma de 10.500 lei datorată de organizaţia judeţeană Teleorman a unui partid”, precizează sursa menţionată.

„De asemenea, s-a instituit sechestru şi asupra acţiunilor şi părţilor sociale deţinute în cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmează a fi identificate. În acest moment, măsura sechestrului este în faza de executare, fiind făcute demersuri pentru identificarea altor bunuri până la concurenţa sumei de 127 547 366,34 lei”, au transmis reprezentanții DNA.

Cele mai citite

Related Articles