[FOTO] Victor Nafiru și Ion Știubea în această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În orașul cu poeți, Reșița, există printre jurnaliștii locului și oameni cu o veritabilă înclinație de scriitori, oameni care lasă Banatului de Munte amprenta personalității lor prin har și vocație.

În această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună” ,  ne vom întâlni cu doi jurnaliști de marcă ai Banatului de Munte, care sunt totodată și doi cunoscuți oameni de litere, respectiv Victor Nafiru și Ion Știubea.Despre pasiuni, despre cărți și despre condiția jurnalistului în ziua de astăzi vom discuta cu cei doi cunoscuți oameni de presă.

Deasemenea, unul dintre ei, Victor Nafiru, și-a lansat noul roman, „Boschetarul”, marți 31 octombrie, în sala de expoziţii „Horaţiu Vornica” a Casei de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa.

Ion Știubea este colaborator al Radio România Internațional, traducător și corespondent din Israel pentru Radio România, fost coleg de facultate cu Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg român, cunoscut reșițenilor și de la festivalul    „Scena ca o stradă”, al cărui invitat special a fost.

La numerele de telefon 0255.20. 60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct Victor Nafiru și Ion Știubea.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles