Surprize în Liga Campionilor

75

Real a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Tottenham. Englezii au deschis scorul după autogolul lui Varane, dar Cristiano Ronaldo a adus egalarea înainte de pauză cu al 12-lea gol înscris din ultimele 15 şuturi trimise pe poartă în UCL.

APOEL a produs cea mai mare surpriză a serii. A terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu Borussia Dortmund. Liderul din Bundesliga a rămas astfel la 6 puncte în spatele lui Real şi Tottenham şi are şanse mici să treacă de grupele Champions Leagu,scrie Digisport.ro

Manchester City s-a distrat cu Napoli în prima repriză. ”Cetăţenii” conduceau cu 2-0 încă din minutul 13, după reuşitele lui Sterling şi Gabriel Jesus. Napoletanii puteau reveni în meci, dar Mertens a ratat un penalty în minutul 38. A fost al şaselea penalty consecutiv ratat împotriva lui City, în Champions League.

Diawara a redus din diferenţă, culmea, tot din penalty, dar echipa lui Guardiola s-a impus cu 2-1 şi are punctaj maxim în grupă.
Liverpool a scris istorie în Champions League, devenind echipa din Anglia care a condus cu cel mai mare scor la pauză, într-un meci din cea mai importantă competiţie inter-cluburi (4-0). Maribor – Liverpool s-a terminat 0-7.
În celălalt meci al grupei, Sevilla a fost umilită în Rusia, de Spartak Moscova, cu 1-5.

sursa foto:digisport.ro