ACS Poli Timișoara, în așteptarea primei victorii după 4 etape

Fără victorie de patru etape, ACS Poli Timişoara tratează cu maximă seriozitate întâlnirea cu Concordia Chiajna. Cinci absenţi are Ionuţ Popa pentru duelul cu ilfovenii, pe care i-a învins în tur cu 1-0. Dacă vor învinge însă, bănățenii vor urca pe loc de podium, urmând să treacă peste Viitorul.

ACS Poli Timişoara aşteaptă prima victorie după patru etape – joacă acasă cu Concordia Chiajna, astăzi, de la ora 18:00.

De la venirea lui Ion Moldovan antrenor, Concordia este cea mai în formă echipă a Ligii 1: are trei victorii la rând.

Echipele probabile:

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Melinte, Crețu – Vașvari, Artean – Ciucur, Bîrnoi, Doman, Bianconi.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Albu, Manasse, Marc, Fota – Bucșa – Grădinaru, Bawab, Cristescu, Bumba – Batin,scrie digisport.ro

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş şi Poliţiei Locale Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din această seară de pe stadionul „Dan Păltinişanu” din municipiul Timişoara.

Având în vedere că meciul începe la ora 18.00, accesul spectatorilor în incinta arenei se face începând cu ora 16.00. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice începând cu ora 16.00.