[ AUDIO-FOTO] Daniel Oprița: am ales Reșița cu sufletul și pentru a promova!

247

UPDATE: Daniel Oprița este noul antrenor al echipei de fotbal Liga a III-a, CSM Școlar Reșița. Acesta s-a aflat încă de ieri la antrenamentul formației din Valea Domanului, unde a luat contact cu lotul actual. Acesta a semnat cu Clubul reșițean până în vara anului viitor și va fi ajutat de asistenții: Ștefan Nofitovici- antrenor secund și Marin Barbu – antrenor cu portarii, cei cu care a colaborat și la Juventus București.

Daniel Oprița a afirmat că a ales Reșița cu sufletul și fără jena că vine să antreneze o formație din al treilea eșalon. Obiectivul este promovarea în Liga a II-a:

“Am ales Reșița chiar dacă este o echipă de Liga a III-a. Când am renunțat la Juventus București am anunțat că nu-mi este rușine să antrenez și în Liga a III-a, dacă este un proiect bun. La oamenii care vor să facă ceva o să mă duc fără probleme, să muncesc. Am mai avut oferte și de la echipe de Liga a II-a, dar nu mi-au oferit ceea ce am vrut eu, am simțit că nu mă lasă să-mi fac treaba cum vreau eu și în țară cu greu mai găsești echipe care să dea încredere antrenorului, să-l lase să “moară” pe mâna lui. N-o să fie ușor la Reșița, am și riscat un pic, deoarece am găsit echipa cu un deficit de 8 puncte, în Liga a III-a și nu va fi deloc ușor. Eu am încredere în băieți, că se poate face ceva. Nu afirm că o să fac minuni, dar încerc să vedem ce putem scoate până în iarnă.Vreau să promovăm, dacă nu voi reuși, eu sunt primul care ridică mâna și pleacă. Am venit aici cu sufletul și voi face tot ce-mi stă în putință pentru a îndeplini obiectivul.”

Daniel Oprița a fost prezentat chiar de președintele Clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea:

“Am plăcerea și onoarea să vă prezint noul antrenor al echipei CSM Școlar Reșița – Daniel Oprița. Este o revenire acasă, îl considerăm un reșițean. Ne-am gândit să aducem un antrenor cu experiență, un antrenor care cunoaște Valea Domanului, fenomenul fotbalului reșițean. Sunt convins că este cea mai bună alegere. Îi doresc multă baftă și să-și îndeplinească obiectivele . “

Daniel Oprița i-a asigurat pe jucători că nu a venit să dea afară pe nimeni, ci dorește să-i ducă până în eșaloanele superioare.

Referitor la viitoarea adversară din Cupa României, Viitorul Constanța, noul antrenor al rosso-nerilor, Daniel Oprița a afirmat își dorește calificarea în faza superioară, dar obiectivul rămâne promovarea în Liga a II-a.

În această după-amiază Daniel Oprița și secunzii săi vor conduce prima ședință de antrenament în Valea Domanului, după ce au fost investiți oficial.

Cristina Corocan

————————————————————————————————–

La această oră la stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului, președintele clubului Viorel Lolea prezintă noul antrenor al echipei de fotbal Liga a III-a, CSM Școlar Reșița.

Conducerea clubului reșițean a ajuns la un acord cu fostul antrenor al echipei Juventus București, Daniel Oprița.

 

 


Foștii antrenori vor activa în continuare în cadrul clubului la echipele de juniori: Lucian Dobre – coordonator al Centrului de Copii si Juniori, iar Sandu Roco și Vali Bocșa antrenori în cadrul Centrului de Copii și Juniori.

Știre în curs de actualizare

Cristina Corocan