Român mort în avion pe aeroportul Otopeni. Se întorcea în Italia de la parastasul mamei sale

A fost alertă medicală astăzi pe aeroportul  Otopeni chiar înainte de decolarea unui avion al companiei Wizz Air. Unul din pasagerii care se urca la bordul unui avion cu destinația Pescara, Italia, a murit după ce i s-a făcut rău. Au fost chemați medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

Un echipaj SMURD l-a resuscitat pe pacient, dar fără succes. Poliția a fost alertată iar pasagerii vor fi debarcați, potrivit călătorilor.

Același post de televiziune a transmis că bărbatul care a decedat avea 58 de ani și era din Focșani. Acesta  a venit în țară pentru parastasul de un an de zilei al mamei și se întorcea la Pescara, unde era stabilit împreună cu soția de ani de zile.

Cei doi soți aveau trei copii, o fată și doi băieți. Conform celor relatate de familia barbatului nimeni nu știa că acesta ar fi avut probleme de sănătate.

Ce a transmis Wizz Air în urma acestei tragedii:

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului.” a transmis compania aeriană citată de Pro TV.

 

Cele mai citite

Related Articles