Tito Vilanova renunţă la FC Barcelona

Tito Vilanova will become Barcelona's new manager having been assistant to Pep GuardiolaAntrenorul FC Barcelona, Tito Vilanova, va părăsi postul din cauza bolii sale, care fac necesar un tratament ‘incompatibil’ cu această funcţie, a anunţat vineri seara preşedintele clubului de fotbal catalan Sandro Rossell, confirmând astfel afirmaţiile presei făcute în aceeaşi zi.
În vârstă de 44 de ani, Vilanova, antrenor al Barcelonei de 1 an, a fost nevoit, deja, să absenteze în această iarnă, pentru a se trata timp de 2 luni la New York, după o recădere a cancerului la glanda salivară de care suferă şi de care fusese operat în 2011.

Tito Vilanova a fost instalat antrenor la Barca în 2012, după plecarea lui Pep Guardiola, al cărui secund era atunci, la mai puţin de un an după ce a fost operat de o tumoră a unei glande salivare. În decembrie 2012, el a făcut o recădere, apoi a plecat în ianuarie la New York, unde a stat 2 luni, pentru a urma un tratament.
Noul antrenor al Barcelonei va fi prezentat presei ‘probabil la începutul săptămânii viitoare’, a anunţat clubul, precizând că Barca nu va mai disputa meciul amical prevăzut pentru sâmbătă în Polonia. Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles