ICIM Arad a obţinut încă o victorie în CEWL, împotriva formaţiei Valosun Brno

ICIM AradEchipa campioană ”en titre” a baschetului feminin românesc, Universitatea de Vest Vasile Goldiş ICIM Arad, a obţinut, conform aşteptărilor, o nouă victorie în Liga Europei Centrale (CEWL), 96-70 (26-24, 29-8, 19-14, 22-24, miercuri seara, 11 decembrie, în deplasare, cu formaţia cehă Valosun KP Brno. Baschetbalistele de la ICIM Arad au reuşit cea de a patra victorie din tot atâtea meciuri în Liga Europei Centrale, pe terenul ultimei clasate, probându-şi astfel valoarea net superioară adversarelor lor.

Primul sfert a fost unul echilibrat, echipa gazdă controlând jocul. De altfel cehoaicele, care s-au aflat în avantaj pe tabela de scor în majoritatea timpului, au încheiat primul sfert la doar două puncte de arădence (26-24 pentru ICIM). După prima pauză, aspectul jocului s-a schimbat radical. Muştruluite de antrenorul Jose Arauho, elevele acestuia au avut o cu totul altă evoluţie, încheind astfel al doilea sfert cu un avantaj de 23 de puncte pe tabela de scor, 55-32.

Ostilităţile din cea de a doua jumătate a partidei au avut aceeaşi desfăşurare, arădencele dominându-şi fără drept de apel adversarele, chiar dacă antrenorul Jose Araujo a folosit jucătoarele din linia a doua, antrenorul campioanelor preferând să odihnească jucătoarele din primul ”cinci”, în perspectiva dificilului joc pe care îl va juca la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, cu CS Municipal Satu Mare.

De menţionat că Suzana Milovanovic – accidentată – şi Andra Manea, care a avut de susţinut nişte examene, nu au făcut deplasarea în Cehia. În urma acestei victorii, UVVG ICIM Arad se menţine pe primul loc, cu 10 puncte, şi este ca şi calificată la turneul final al CEWL, programat anul viitor. Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles