[FOTO] Trafic blocat pe DN 6, pe Dealul Balota

2801

Traficul rutier este blocat la această oră (13.30), pe DN 6 în judeţul Mehedinţi. Pe Dealul Balota a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. Au fost mobilizati 7 pompieri militari cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Trei persoane conştiente au fost preluate de salvări şi transportate la spital. Circulaţia éste blocată pe ambele sensuri. Poliţiştii încearcă să afle cine este vinovat de producerea accidentului şi în ce împrejurări a avut loc.

„Pe DN 6, Dealul Balota, la km 326+700 m, conducătorul unei autoutilitare a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, au fost rănite două persoane, şoferul şi un pasager din autoturismul condus regulamentar, respectiv un pasager din autoutilitară”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Lidia Viziru.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, susţin poliţiştii.

(Sebastian Dragomir)