info-turisticCentrul de informare turistică din comuna Marga este realizat în proporţie de peste 90%. În momentul acesta, mai trebuie achitată ultima tranşă a investiţiei şi trebuie realizată angajarea celor două persoane necesare proiectului.

Valoarea investiţiei este de aproximativ 100.000 de euro fără TVA, din care, potrivit primarului Nicolae Beg, aproximativ 50% au fost deja achitaţi constructorului.

Finalizarea proiectului este blocată din cauză că momentan bugetul primăriei nu mai dispune de banii necesari achitării ultimei tranşe şi a TVA-ului şi, potrivit primarului Nicolae Beg, se aşteaptă alocarea unei sume de bani, în acest sens, de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

O altă problemă întâmpinată în realizarea acestui proiect este angajarea celor două persoane prevăzute în plan pentru centrul de informare turistică. Primarul comunei Marga a menţionat că au fost trimişi la instruire, în Reşiţa, doi tineri din comună, dar că nu îi mai poate angaja pe aceia pentru că proiectul cere ca angajaţii să fie din cadrul Primăriei.

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg: