Timişorenii nu se vor bucura de patinoar, dar vor avea transport public gratuit timp de o lună

Nicolae Robu 1Timişorenii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, însă doar în luna decembrie. Anunţul a fost făcut astăzi de primarul municipiului, Nicolae Robu. Astfel, toţi cetăţenii care locuiesc în Timişoara şi au un venit sub 2.000 de lei lunar vor putea circula gratuit pe baza unui card emis de RATT, pe care trebuie să îl valideze în momentul în care urcă în mijlocul de transport. În funcţie de rezultatele obţinute, se va decide cu privire la programul pentru luna ianuarie.

Un alt subiect abordat de municipalitate a fost patinoarul amplasat anii trecuţi în centrul oraşului. În această iarnă, timişorenii nu vor avea patinoar, din cauza unor neînţelegeri financiare între Primărie şi constructorii ieşeni. Prin urmare, deschiderea unui patinoar va fi luată în discuţie abia în sezonul rece următor.

În ceea ce priveşte programul din noaptea de Revelion, viceprimarul Dan Diaconu a precizat că în primele ore vor concerta trupe din Timişoara, iar după ora 24, două nume din zona muzicii electronice, respectiv doi DJ. Pentru întregul program, care include focul de artificii şi Târgul de Crăciun deschis în Piaţa Victoriei, Primăria Timişoara a alocat 500.000 de lei.

Cele mai citite

Related Articles