baile herculaneSala de Conferinţe a Hotelului Afrodita din staţiunea Băile Herculane găzduieşte, în aceste zile, Conferinţa Regională a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Secţia Română, la care participă reprezentanţii judeţelor din sud-vestul ţării: Arad, Bihor, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş. Sunt prezenţi la această conferinţă peste 100 de membri ai comitetelor executive regionale şi comitetului naţional al IPA, care vor susţine o şedinţă pe tematica specifică asociaţiei.

Programul de astăzi cuprinde o prezentare a istoricului staţiunii Băile Herculane de către prof. Dorin Bălteanu, activităţi de bună practică la nivelul regiunii, activităţi specifice asociaţiei, iar la finalul manifestărilor va fi prezentată o temă de actualitate de către prof. dr. Costică Voicu – preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Secţia Română.

„Sperăm ca prezenţa noastră aici să fie de bun augur şi, pe lângă activitatea noastră pe care o desfăşurăm, să facem şi o reclamă bună staţiunii Băile Herculane”, ne-a precizat comisarul-şef Gheorghe Moldovan, vicepreşedintele Secţiei Române a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor.