EXCLUSIV! Daniel Opriţa, Cristian Zimermann, Daniel Vădrariu sunt posibilii jucători care ar putea sprijini Metalul Reşiţa în meciurile din play-off

Daniel OpritaMetalul Reşiţa a încheiat anul 2013 pe locul 6 în clasamentul Ligii a 2-a de fotbal seria a 2-a, cu 20 de puncte, un loc de play-off, în prezent. Acesta este şi obiectivul, realist, după cum a declarat pentru Radio România Reşiţa acţionarul majoritar şi preşedinte al CS Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă.

„Dacă ar fi să ne putem clasa pe o poziţie care să ne permită promovarea (n.r. în Liga 1) nu ne vom da la o parte. Suporterii trebuie să ştie că în sufletul nostru ne dorim promovarea”, a precizat Cătălin Rufă.

Ultimele trei etape au fost un adevărat duş rece pentru cei din staff-ul clubului CS Metalul Reşiţa, care se gândesc la câţiva jucători prin care să întărească lotul.

„O să gândim cu mintea şi nu cu sufletul. Vom face o analiză mult mai la obiect a jucătorilor şi a valorii fiecăruia dintre ei. Probabil că lucrul acesta va fi de bun augur pentru viitor, pentru ce se va întâmpla în play-off. Valoarea lotului chiar şi din acest moment ne permite să ne gândim că vom fi în play-off, la finalul campionatului”, a declarat pentru Radio România Reşiţa, acţionarul majoritar şi preşedinte al CS Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă.

Daniel Opriţa, Cristian Zimermann, Daniel Vădrariu sunt posibilii jucători care ar putea sprjini Metalul Reşiţa în meciurile din play-off, alături de Dănuţ Enescu şi el jucător de Liga 1, a dezvăluit Cătălin Rufă. În ceea ce îl priveşte pe Bogdan Vătăjelu „rămâne să pună umărul la lupta pentru promovare”, pentru că în acest moment nu există o ofertă concretă pentru el „decât vorbe”, fără să fie avansată nicio sumă, a mai precizat Rufă.

Ascultaţi declaraţia integrală a lui Cătălin Rufă:

De același autor

Related Articles