100 de străzi din Arad sunt în plin proces de reabilitare

Vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea, a verificat la fața locului modul în care se lucrează la străzile din Arad.

Arădenii trebuie să știe că administrația locală își propune să reabiliteze 100 de străzi. Sunt interesat de investițiile din Arad. Atât în calitate de vicepreședinte al CJA, cât și ca lider politic, am un parteneriat corect cu administrația locală și cu primarul Gheorghe Falcă. Înțeleg prin asta că trebuie să mă implic direct, să fiu în contact cu cetățenii, cu administrația, să discut cu constructorii despre programarea și stadiul lucrărilor.

Astăzi am fost pe strada Bihorului, cetățenii au întrebat când se asfaltează porțiunea de sub podul spre Grădiște, care părea uitată. Nu este uitată, va fi asfaltată săptămâna viitoare. Tot săptămâna viitoare va fi finalizată o stradă intens circulată, Mihai Eminescu. Îi rog pe șoferi să aibă înțelegere față de disconfortul pe termen scurt, pentru a avea această stradă refăcută foarte bine. Se lucrează în Micălaca, pe străzile Lalelelor și Luncii. De altfel, în Micălaca au fost deja reabilitate o serie de străzi, Dosoftei, Viorelelor, Lermontov, Păstorului, Fabius, Rinului, Bujor, Maximilian și Liliac. Am constatat că se muncește și că oamenii sunt mulțumiți, mai ales acolo unde lucrările au fost deja finalizate și au scăpat de neplăcerile temporare inerente unui șantier. Evident că orice se face este perfectibil și îi încurajez pe cei care au întrebări, nelămuriri, nemulțumiri să ne contacteze cu încredere pentru a discuta. În perioada următoare, prezența mea acolo unde se fac investiții în Arad va deveni o obișnuință”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(Ada Botezan)

Cele mai citite

Related Articles