[FOTO/VIDEO] Campania derulată de Radio Reşiţa şi Crucea Roşie Caraş-Severin “Jucăria ta găsește o casă nouă! Învață să dăruiești!” este un succes

622

UPDATE Miercuri, 31 mai 2017

Ultima zi a campaniei Jucăria ta găsește o casă nouă! Învață să dăruiești! îi va face fericiți pe copiii din localitățile Păltiniș, Cornuțel Banat dar și pe cei din cartierul Mociur al municipiului Reșița. Prima oprire a jurnaliștilor Radio Reșița și voluntarilor de la Crucea Roșie Caraș Severin a fost la Păltiniș, acolo unde jucăriile voastre au adus zâmbete și fericire!

Și copiii din Cornuțel Banat s-au bucurat astăzi de darurile voastre! Nu există mulțumire mai mare decât să știi că ai reușit să aduci zâmbete pe fețe de copii. În semn de mulțumire, elevii ne-au oferit și un spectacol artistic.

 

UPDATE Marți, 30 mai 2017

Campania Jucăria ta găsește casă nouă! Învață să dăruiești! continuă și astăzi. Mare le-a fost bucuria preșcolarilor de la grădinițele din Măureni, Ramna și Valeapai când jurnaliștii Radio Reșița și voluntarii Crucii Roșii Caraș Severin au ajuns cu sacii plini de jucării. Imaginile vorbesc de la sine!

La Grădinița din Ramna, am dat și peste cel mai mic și fidel ascultător al nostru, se numește Rareș și ne-a făcut un desen special, exact așa cum și-a imaginat el că arată Radio Reșița.

,,Vă ascult mereu, îmi place muzica voastră, ascult acasă cu mami. V-am așteptat să veniți și vă mulțumesc frumos pentru jucării”

Ceilalți copii au fost extrem de fericiți dar și emoționați de vizita jurnaliștilor Radio Reșița și voluntarii Crucea Roșie, filiala Caraș-Severin. Zgomotoși dar fericiți, copiii și-au ales jucăriile preferate și bucuria s-a putut citi pe fețele lor.

,,Vă mulțumim pentru jucării, v-am așteptat și vă dorim la mulți ani de Ziua Copilului și multă sănătate”

UPDATE Luni, 29 mai 2017

Cu uimire ne-au întâmpinat prichindeii din Lăpușnicu Mare,  Eftimie Murgu și Prigor pentru că nu știau de ce suntem acolo. Abia când au văzut jucăriile răsturnate în mijlocul camerei, exclamațiile de bucurie s-au auzit din toate colțurile. I-am invitat apoi să-și aleagă ce jucărie își doresc pentru că de 1 iunie este ziua lor și toți copiii trebuie să primească daruri. Drept răsplată, copiii ne-au cântat și ne-au spus poezii:

,,Eu mi-am ales un ponei și o minge galbenă. Jucăriile vin de la alți copii și de la Radio Reșița, știm că le-ați strâns pentru noi. Vreau să vă transmit că vă mulțumim foarte mult, sper să nu vă îmbolnăviți niciodată și să mai veniți pe la noi”

,,Radio Reșița vă mulțumim că ați venit pe la noi, eu mi-am ales un puzzle și vă mulțumesc. Eu ascult Radio Resița cu mama”

Educatorul Grădiniței din Lăpușnicul Mare, Sofia Bihoi, a rămas plăcut surprinsă atât de supriza noastră cât și de reacțiile micuților:

,,Acțiunea dumneavoastră ne-a impresionat foarte mult și nu putem decât să vă mulțumim pentru acest gest frumos. Copiii se bucură la orice lucru mărunt dar așa daruri nu li s-au mai oferit demult. Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!”

Mâine, echipa Radio Reșița și voluntarii Crucii Roșii Caraș-Severin își vor continua drumul și vor ajunge la copiii din Măureni, Ramna și Valea Pai.

Campania derulată de Radio Reşiţa şi  Crucea Roşie Caraş-SeverinJucăria ta găseşte o casă nouă! Învaţă să dăruieşti! a avut succes. Timp de o lună, reşiţenii au fost invitaţi să doneze jucării care vor ajunge la peste 500 de preşcolari din mediul rural. Primii care s-au bucurat de jucăriile voastre au fost copiii de la grădinitele din Răcăşdia şi Berzasca. Astăzi, echipe formate din jurnaliştii Radio Reşiţa şi voluntarii Crucii Roşii Caraş Severin vor ajunge la  Lăpuşnicu Mare, Eftimie Murgu şi Prigor.

**************************

Vineri, 26 mai 2017

UPDATE: ORA 11.00 Copiii din Berzasca au primit vizita echipei Radio Reșița și a voluntarilor de la Crucea Roșie, filiala Caraș-Severin.

UPDATE: ORA 9.00. Caravana Radio Reşiţa a ajuns la Răcăşdia şi alături de voluntarii Crucii Roşii Caraş-Severin au împărţit cadouri copiilor.

Motto: “Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase”. Platon

Bunătatea este un dar pe care fiecare dintre noi îl primim chiar de la naștere, pe care uneori îl uităm sau îl neglijăm. Radio Reșița și Crucea Roșie Caraș-Severin și-au propus să ne reamintim cât de buni putem fi.

“Faptele bune se întorc spre cei care le-au făcut în forme mai frumoase decât au fost făcute”

Campania “Jucăria ta găsește o casă nouă! Învață să dăruiești” a luat sfârșit, dar bunătatea de care ați dat dovadă va fi răsplătită cu zâmbetele și fericirea de pe chipurile copiilor. Pentru că toate jucăriile voastre vor ajunge la peste 500 de preșcolari din mediul rural.

Începând de vineri, 26 mai și până în 31 mai, echipe formate din jurnaliștii Radio Reșița și voluntarii Crucii Roșii Caraș-Severin vor ajunge la grădinițele din localitățile: Răcășdia, Berzasca, Eftimie Murgu, Lăpușnic, Măureni, Păltiniș, Cornuţel Banat, Ramna-Valea Pai, Prigor, dar și în cartierul Mociur din municipiul Reșița.

Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea voastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii.

Nu am fi reușit, însă, nimic fără ajutorul vostru! Vă mulțumim!

Epilog:”Faptele bune se întorc spre cei care le-au făcut în forme mai frumoase decât au fost făcute”. Louisa M. Alcott

(Echipa Radio Reşiţa)