19 Mai: Act For Youth! Pactul pentru Tineri!

Evenimentul organizat cu sprijinul Pes Activists Romania și al TSD România este parte a unei campanii europene pentru promovarea Pactului pentru Tineri.

Astfel că astăzi au fost  organizate 110 evenimente în toată Europa, iar în România sunt organizate acțiuni în 14 orașe. Ambasadorul acestei campanii la nivel european este europarlamentarul Victor Negrescu.

Ziua Act4Youth inițiată de Party of European Socialists pentru promovarea Pactului European pentru Tineret, a fost marcată în Caraș-Severin, la Reșița, alături de cele 14 orașe în care Partidul Social Democrat organizează evenimente cu ajutorul Pes Activists Romania și TSD România.

Coordonatorul evenimentului desfășurat în Reșița, Marius Bălean – președintele PES activists Caraș-Severin: „Scopul programului este de a crește conștientizarea problemelor tinerilor șși de a mobiliza șși implica mai mult noile generații în viața publică. Planul European pentru Tineri este o inițiativă a Partidului Socialiștilor Europeni privind crearea de oportunități pentru tineri, fiind axat pe patru componente: locuri de muncă, educație, cultură, garanție pentru copii.