Eugen TricaAntrenorul echipei UTA Arad, Eugen Trică, îşi pune mari speranţe în campania de primăvară, când speră ca formaţia pe care o pregăteşte să reuşească să adune punctele necesare salvării de la retrogradare.

”În primul rând, pentru a realiza acest lucru, echipa are nevoie de stabilitate financiară, însă, pe lângă asta, mai avem nevoie stringentă să transfera câţiva jucători cu care să ne întărim pe posturi cheie”, a declarat, vineri, Eugen Trică.

În acest sens, tehnicianul formaţiei arădene a făcut cunoscut recent, că şi-ar dori să-şi întărească echipa cu 5-6 jucători. Pe doi dintre aceştia se pare că i-a şi găsit deja. Este vorba de ivorianul Abdoulaye Diarra şi camerunezul Patrice Feussi, care se antrenează de câteva zile sub comanda sa, şi, din câte se pare, au reuşit să-l convingă că s-ar putea baza pe ei.

”Pe lângă experienţă şi valoare, cei doi au şi un caracter frumos, iar eu sunt genul de antrenor pentru care şi acest aspect contează. Luni voi discuta cu amândoi pentru a le vedea pretenţiile, dar eu zic că nu vor fi probleme. Nu mă sperie nici măcar statutul lor de jucători extracomunitari. Va trebui să umblăm mai mult pentru a le face actele, dar sunt convins că va merita efortul”, a conchis antrenorul Eugen Trică.

UTA ocupă penultimul loc (11) în Seria a II-a a Ligii secunde de fotbal, după 13 etape. Sursa: Agerpres