[VIDEO]Dorinel Munteanu pune umărul la promovare

286

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei de Liga a III-a de fotbal CSM Şcolar Reşiţa. Cel care a făcut parte din generaţia de aur a României va fi directorul tehnic al formaţiei din Valea Domanului:

”Am mai fost inclus în stafful administrativ al clubului, de pe vremea lui Cătălin Rufă și nu vreau să se facă speculații. N-am venit aici să-i iau locul lui Leontin Doană. Nu sunt omul care să vorbească în spatele lui. Am discutat cu el și vreau să fie foarte clar: nu m-am reapucat de antrenorat! Nu este așa. Am venit să susțin echipa prin tot ceea ce știu eu. Discut foarte mult cu Leo, el este cel care ia decizii. Sunt prezent aici să aduc sprijinul prin experiența mea și prin ceea ce am făcut până acum în fotbal”, a spus Dorinel Munteanu.

 

Leontin Doană, antrenorul formației din Valea Domanului, consideră că este un lucru benefic pentru fotbalul reșițean sosirea la echipă a fostului internațional:

”Este un lucru benefic venirea lui Dorinel la echipă. El nu a venit să-mi ia locul, este un prieten de al meu. Orice sfat este binevenit, mai ales de la Dorinel. Este benefic pentru noi și pentru echipă, dar eu sunt cel care va lua deciziile, o să răspund de rezultatele slabe înregistrate, în alcătuirea echipei. La antrenamente va participa și Dorinel și mă va ajuta cu siguranță pentru că lucrăm pe diverse compartimente. El va lucra în compartimentul defensiv. Tot orașul speră să revenim în Liga a II-a și ne dorim o dată-n plus să facem o baie în fântâna arteziană a orașului”, a spus Leo Doană.

Primarul Reșiței, Ioan Popa a fost cel care a anunțat sosirea la echipă a fostului internațional, Dorinel Munteanu:

”Anunț cu bucurie că în urma unor discuții pe care le-am avut în interiorul clubului și cu Dorinel Munteanu, am convenit, de comun acord, ca în perioada următoare să-l integrăm în echipă și să ni se alăture în demersul nostru de a încerca să promovăm în Liga a II-a. Dorinel Munteanu va veni alături de noi și de antrenorul principal Leontin Doană, în poziția de director tehnic.”

Formația reșițeană va susține următorul meci sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, pe teren prorpiu cu Millenium Giarmata.

Cristina Corocan