Centrul municipiului Caransebeş s-a transformat într-un adevărat şantier!

Primăria a demarat programul de refacere a străzilor pe anul 2017. Deşi lucrările efectuate la sensul giratoriu din faţa parcului Dragalina trebuiau finalizate, acest lucru nu s-a întâmplat. Muncitorii au luat o pauză. Primarul Felix Borcean explică:

„Chiar aveam certitudinea că staţia de asfalt se va deschide şi ne va putea furniza materialul necesar. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Noi am vrut să urgentăm lucrările, am început din timp frezarea acestei zone, dar se pare că undeva pe săptămâna viitoare vom demara lucrările acolo, dar până atunci nu o să stăm pe loc. Muncitorii vor acţiona în alte zone şi oricum să ştiţi că drumul aşa cum este el frezat este mai bun decât ceea ce era înainte, pot să spun că se circulă un pic mai bine decât se circula înainte pe asfaltul plin cu gropi”, a declarat primarul Felix Borcean.

Cetăţenii municipiului Caransebeş susţin că aceste lucrări erau mai mult decât necesare. Odată finalizate lucrările în centrul oraşului, se va trece la refacerea străzii CD Loga, iar apoi se va acţiona pe toate străzile unde a lucrat Hidroconstrucţia pentru introducerea apei şi a canalizării.

Daiana Roşca