Catalanii reușesc miracolul, după cea mai tare revenire din istorie!

Barcelona – PSG 6-1 (în tur: 0-4)

Dortmund – Benfica 4-0 (în tur: 0-1)

Seară nebună în Champions League. Barcelona a reușit miracolul și a întors rezultatul din tur după un final dramatic de meci. În partida de la Paris, catalanii au pierdut cu 4-0, dar pe Nou Camp au reușit să se impună cu 6-1, după un final incendiar. Echipa antrenată de Luis Enrique a marcat 3 goluri în ultimele 7 minute ale partidei.

Barcelona a avut 2-0 la pauză, după golul marcat de Suarez în minutul 3 și autogolul lui Kurzawa din minutul 40. Imediat după startul reprizei secunde, Messi a dus scorul la 3-0, reușind să transforme un penalty în minutul 50. Cavani a redus din diferență 12 minute mai târziu, iar speranțele catalanilor păreau năruite, scrie digisport.ro

A venit însă minutul 88, iar Neymar a bătut impecabil o lovitură liberă și a dus scorul la 4-1. Catalanii s-au năpustit asupra porții adverse și Suarez a obținut un penalty în minutul 90. Neymar a transformat lovitura de la 11 metri și finalul a fost unul nebun. Barcelona a intrat în istorie după golul marcat de Sergi Roberto în minutul 95.

Scor final 6-1 și catalanii se califică în sferturi.

De partea cealaltă, în cea de-a doua partidă a serii, Borussia Dortmund s-a calificat și ea în sferturi după ce a învins-o fără drept de apel pe Benfica, scor 4-0. Pentru Dortmund au marcat Aubameyang, cu o triplă, și Pulisic. În tur, portughezii s-au impus cu 1-0.

Sursa foto: digisport.ro

De același autor

Related Articles