[AUDIO] Antrenorul Marian Pană nu va sta pe bancă la meciul dintre Metalul Reşiţa şi ASA Tg. Mureş, într-o restanţă din etapa a 12-a

Jean-Turmacu-Marian-Pana1-RRREchipele Metalul Reşiţa şi ASA Tg. Mureş se întâlnesc miercuri, 27 noiembrie, într-o partidă restantă din etapa a 12-a a Ligii a 2-a de fotbal seria a 2-a. Meciul se va disputa de la ora 14 pe stadionul din Valea Domanului. Formaţia reşiţeană are ambii antrenori suspendaţi, după ce au fost trimişi în tribună la meciul de la Satu Mare, în 23 noiembrie.

La conferinţa de presă susţinută marţi seara, antrenorul reşiţenilor, Marian Pană, a declarat că a încercat să uite ce s-a întâmplat și să se canalizeze pe ceea ce va fi miercuri. Tehnicianul a recunoscut că i-a fost destul de greu să alinieze un unsprezece, dar l-a găsit. De asemenea, Marian Pană are mare încredere în băieți pentru cum se vor prezenta în această „confruntare a orgoliilor” cu ASA Tg. Mureş.

Ascultaţi declaraţia antrenorului Marian Pană:

Marian Pană nu va sta pe bancă la meciul de miercuri, cu ASA Tg. Mureş. Lotul reşiţenilor a avut de suferit după meciul de sâmbăta trecută, de la Satu Mare: ambii antrenori şi trei jucători suspendaţi, şi încă patru jucători accidentaţi şi incerţi.

Preşedintele clubului Metalul Reşiţa, Jean Turmacu, a făcut precizări în legătură cu incidentele de la Satu Mare:

Cele mai citite

Related Articles