CS Caraș-Severin a pierdut și meciul cu Potaissa Turda. Poli Timișoara a fost învinsă și de Energia Pandurii Târgu Jiu

CS Caras-Severin - Stiinta Municipal Bacau2013În ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal masculin, duminică, 24 noiembrie, CS Caraș-Severin a pierdut acasă, la o diferență de 5 goluri, în fața formației de pe locul 2, Potaissa Turda. Clujenii s-au impus la Sala Polivalentă din Reșița cu 28-23, la pauză tot oaspeții au intrat în avantaj, 14-11.

Pe lângă mai vechii accidentați, antrenorul Aihan Omer nu s-a putut baza pentru acest meci nici pe Vaidasigan și Marta, care s-au accidentat și ei. În aceste condiții, CS Caraș-Severin a avut o echipă formată din doar opt jucători, în afara celor doi portari, apelând la unele improvizații pe posturi.

Antrenorul Aihan Omer a jucat cu: Ionescu și Marocico- Demis Grigoraș (8 goluri), Rohozneanu (4), Turcu (3), Denis Ionescu (2), Starikov (2), Grozăvescu (2), Stan (2), Negru.

CS Caraș-Severin rămâne pe locul 10 al clasamentului cu șapte puncte acumulate în 11 partide din turul de campionat.

Politehnica Timișoara a fost învinsă, în această etapă, pe teren propriu, de Energia Pandurii Târgu Jiu cu 28-25. După 30 de minute, în avantaj au fost tot oaspeții, 15-12

Urmează două săptămâni de pauză, după care va începe returul, când CS Caraș-Severin va avea ca adversar, la Reșița, pe CH Politehnica Timișoara.

Cele mai citite

Related Articles