Top Firme CS 4

Un eveniment deosebit pentru oamenii de afaceri din Caraş-Severin s-a derulat vineri seară la Hotelul Rogge din Reşiţa. Este vorba despre Topul Firmelor 2012. Anul trecut, dintre cele aproape 7.000 de societăţi comerciale în funcţiune, 789 s-au regăsit în baza de date pentru realizarea topului. Dintre acestea, mai bine de jumătate se află pe primele trei locuri în acest clasament realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin. Unele îşi păstrează de mulţi ani locul I, II sau III în acest top, altele vin din spate, pe măsură ce apar noi afaceri în judeţ.

Topul Firmelor 2012 a fost şi un prilej de felicitări, de încurajări reciproce, un prilej de a încropi noi relaţii de afaceri. De asemenea, a fost şi un eveniment monden, cu ţinute elegante şi bucate alese, aşa cum se cade la un bal al învingătorilor. Nu a lipsit nici muzica de calitate, atmosfera fiind întreţinută de formaţia Ivana i Dobri Vibratori.

La eveniment a participat şi o delegaţie a Camerei Economice Regionale Zrenjanin, districtul Banatul Central din Serbia, dar şi reprezentanţi ai municipalităţii Novi Becej, ai Asociaţiei întreprinzătorilor individuali din Zrenjanin şi ai asociaţiei de întreprinzători reuniţi sub titulatura Business Improvment District (BID) Zrenjanin.

***

Peste 300 de societăţi comerciale care au obţinut rezultate remarcabile pe parcursul anului trecut, vor fi premiate în această seară la „Topul firmelor din Caraş-Severin”. Evenimentul, ajuns la cea de-a 21-a ediţie, este organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură, la hotelul Rogge din Reşiţa. Preşedintele instituţiei camerale, Petru Buzzi, spune că este o aventură frumoasă să realizezi un clasament al performanţei:

 

Sebastian Dragomir a stat de vorbă aseară cu o parte din cărăşenii care au demonstrat că se pot lupta cu taxele, cu dobânzile şi penalităţile, cu statul hapsân, cu legislaţia haotică şi cu birocraţia:

Acest clasament al excelenţei în afaceri a fost întocmit în baza unei metologii clare şi a unor criterii de evaluare în mai multe domenii de activitate: cercetare, dezvoltare şi hight tech, industrie, agricultură, piscicultură, construcţii, servicii, comerţ şi turism.