Alerta cu bombă mall-ul din București este falsă.

Update:

Mall-ul ParkLake Shopping Center din Capitala a fost evacuat sambata dupa un apel la 112 in care o persoana ca nu si-a declinat identitatea a spus ca a plantat mai multe bombe in centrul comercial.

UPDATE Alarma s-a dovedit falsa, politistii terminand verificarile dupa aproximativ patru ore de la primirea apelului la 112 . Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, mare parte din magazine au ramas inchise, iar cateva si-au reluat activitatea dupa ce politistii au terminat verificarile. (News.ro)

Circulatia in zona Liviu Rebreanu din Bucuresti, unde se afla mall-ul, a fost restrictionata, a afirmat pentru Digi 24 Ghebaur.

Acesta a precizat ca vocea celui care a sunat la 112 parea a fi una de barbat iar apelul s-a facut de pe o cartela prepay in jurul orei 15.00.

La circa o ora dupa apel inca se evacuau persoane din ParkLake Shopping Center.

Ghebaur a explicat la Digi 24 ca primul echipaj de politie a ajuns la fata locului in 4 minute, acest echipaj blocand circulatia si dispunand evacuarea.

Aceasta a durat mult din cauza clientilor care nu doreau sa plece din centrul comercial. In mall-ul din sectorul 3 al Capitalei se aflau 1000-1200 de persoane a mai precizat Ghebaur.

————————————-

Un mall din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, sâmbătă, după ce s-a primit telefonic, o ameninţare cu bombă.

„Poliţia Capitalei a fost sesizată în jurul orei 15.00 de către o persoană care nu şi-a declinat calitatea, a spus că a plantat mai multe bombe în mall-ul Park Lake, după care a închis. Din momentul efectuării apelului, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de pe raza sectorului 3, care au început evacuarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, la Digi 24.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este deviat în zonă, pe strada Liviu Rebreanu între Bd. Camil Ressu şi str. Câmpia Libertăţii, pe ambele sensuri de circulaţie, dar şi pe str. Odobeşti.