Horoscop 30 decembrie 2016

319

Previziunile astrale pentru 30 decembrie:

Aspectele planetare de azi aduc profunzime in gandire, limpezesc ideile si incurajeaza sinceritatea. Planurile facute astazi au sanse mari de reusita, dar numai daca sunt bazate pe corectitudine. Evitati gandurile negative la adresa celorlalti!

Capricorn Horoscop 30 decembrie 2016

 Discutiile pe care e ai acum cu o persoana de sex opus au o conotatie speciala, de parca l-ai simti pe Cupidon ca survoleaza zona. Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri. De aici s-ar putea naste o relatie cu adevarat importanta. Multi isi pot intalni acum jumatatea predestinata, altii iau decizii cat se poate de mature si de intelepte cu privire la viata lor sentimentala. Azi se pot cladi relatii, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa directii de viitor in iubire, deci lasa-te dus de val si iubeste cu toata fiinta ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea incearca sa nu-ti pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!
Varsator Horoscop 30 decembrie 2016
A sosit momentul sa iei o pauza inainte de a extrage concluzia finala la proiectul care se apropie de sfarsit. Nu te grabi sa iei acum o decizie categorica, pentru ca e posibil sa mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima suta de metri. O zi de detasare poate fi de folos pentru a mai trece totul odata in revista si a intelege mai bine nivelul la care ai ajuns. Poate chiar cea mai buna informatie apare exact acum, la final, la timp pentru a schimba complet tot cursul planurilor tale, ca atare nu spune hop pana nu sari!
Pesti Horoscop 30 decembrie 2016
Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta. Reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala. Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!
Berbec – Horoscop 30 decembrie 2016
Nu te simti in apele tale, te incearca unele emotii negative de parca te-ai teme de ceva inca nevazut, inca inexistent, ca o presimtire sumbra. Nu te lasa coplesit de aceasta stare de disconfort emotional, pentru ca, dupa ce totul va trece, vei rade de sensibilitatea si fragilitatea de care dai dovada. Nu va fi nimic grav, nimic atat de serios incat sa merite acest stres si atata bataie de cap, deci priveste si partea buna a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenta. Nimic nu e atat de negru pe cat ti se pare tie in acest moment: zambeste!
Taur Horoscop 30 decembrie 2016
Nu are rost sa tii cu dintii de o situatie din care stii si tu prea bine ca nu mai ai nimic de invatat sau de castigat. Chiar daca uneori te opui schimbarii, vine vremea cand trebuie sa spui: pana aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru ca te trezesti singur dintr-o stare de amortire si iti dai seama ca numai de tine depinde schimbarea. E timpul sa iesi din acest punct inert, e timpul sa alegi tu o noua directie spre care sa mergi, deci rupe-te de ceea ce te tine pe loc. Nu comoditatea sau obisnuinta, nici pasivitatea sau teama sunt resursele care trebuie sa te conduca acum, ci curajul de a aprinde scanteia din care sa se nasca mai apoi actiunea. Acum dai startul: succes!
Gemeni Horoscop 30 decembrie 2016
Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate. E bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.
Rac Horoscop 30 decembrie 2016

Stai pe loc, nu iesi azi la cumparaturi si nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar daca ti se pare ca se afla pe un nivel promitator. Daca vei cheltui acum acesti bani pe care i-ai acumulat cu greu in timp indelungat, vei amana sau chiar bloca alte proiecte costisitoare in care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai asteapta, mai pune un ban deoparte, economiseste, pentru ca va veni o zi cand aceste sume vor putea fi valorificate perfect, dar daca le arunci acum pe fereastra pe cine stie ce cumparaturi, vei regreta nechibzuinta de acum!

Leu Horoscop 30 decembrie 2016

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie. Iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

Fecioara Horoscop 30 decembrie 2016

Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul sa faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tai, si nu te zgarcesti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ar fi cazul sa-ti permiti si tu o viata mai buna, in care sa te bucuri de prosperitate, fara sa te plangi de lipsuri, de economii sau de criza financiara. Daca visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te si cumpara-l: e al tau!

Balanta Horoscop 30 decembrie 2016

Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopt, lipsit de experienta, si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare. Ai senzatia ca-si da si el cu parerea, fara a se fi documentat serios inainte, de aceea ai prefera sa mai primesti informatii si din alta sursa. Dar, culmea, daca apare cumva si o alta sursa de informatie, asa cum doreai, parerile vor fi contradictorii. Te incurci si mai tare in tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecati de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

Scorpion Horoscop 30 decembrie 2016

Stai putin si gandeste-te la planurile tale cele mai importante din acest moment si ai sa descoperi cat de multe resurse ai la dispozitie. Prima dintre ele este, cu siguranta, creativitatea ta debordanta, ca atare asculta ce-ti transmite geniul tau creator care naste idei pe banda rulanta. Merita puse in aplicare imediat, pentru ca sunt solutii excelente pentru a duce mai departe ceea ce cladesti. E un demers de durata, nu trebuie sa te astepti la rezultate imediate. E mai motivant sa vezi ca ideile tale nasc alte idei, ca un succes il genereaza pe altul si asa inaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toata frumusetea. Cauta modul care te reprezinta cel mai bine pentru a materializa ideile tale de succes!

Sagetator Horoscop 30 decembrie 2016

Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea. Ai de ales intre ce a bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici . De data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.