Pe ultima sută de metri, Centrul de Transfuzii Sanguine din Reşiţa are nevoie de sânge. Conducerea unităţii medicale roagă cetăţenii sănătoşi să vină să doneze, în special pe cei care au Rh-ul negativ, pentru a asigura stocul necesar pentru zilele libere de Revelion. Cei care au posibilitatea să facă o faptă bună sunt aşteptaţi şi mâine până la ora 11.00 la sediul de pe BD. REVOLUTIA DIN DECEMBRIE, Nr. 2.

În ciuda faptului că numărul celor care au nevoie de sânge este în creştere, reşiţenii se prezintă destul de greu la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona. Şeful secţiei, Rodica Neaga a declarat că se are în vedere atragerea cetăţenilor prin diferite campanii de promovare prin mass-media sau prin distribuirea de pliante informative referitoare la donare.

Cei care au reţineri în ceea ce priveşte donarea de sânge trebuie să ştie că tot procesul se realizează în condiţii de securitate medicală, cu un personal foarte bine pregătit. Este foarte important să răspundeţi cu sinceritate la toate întrebările personalului medical. Centrul de Transfuzii Sanguine din Reşiţa îşi va deschide porţiile în data de 3 ianuarie.

Daiana Roşca