Cinci răniţi grav după ce un microbuz cu 20 de oameni s-a ciocnit cu un TIR

Cinci persoane, un minor şi patru adulţi, au fost transportaţi la Spitalul Bârlad după ce un microbuz cu 20 de oameni s-a ciocnit cu un TIR în localitatea vasluiană Iveşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie şi au trimis la faţa locului mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD.

„Accidentul s-a petrecut la ora 07.51, la intersecţia DN 11A cu DJ 243A, în centrul satului Iveşti. Este vorba de un microbuz care efectua transporturi regulate Şendreşti-Bârlad, care circula dinspre Podul Turcului către Bârlad, iar la intersecţia cu drumul judeţean 243, din cauza faptului că nu i-a fost acordată prioritate de trecere de catre TIR, a existat un impact, iar microbuzul s-a răsturnat pe partea carosabilă. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului. Cinci persoane, un minor şi patru adulţi, au fost transportate la Spitalul Bârlad, celelalte persoane din microbuz, în total fiind aproximativ 20, nu au fost rănite şi au fost preluate cu alt microbuz”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Loredana David.

sursa foto: arhiva