Drumuri deschise spre Semenic şi Muntele Mic. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă şi lanţuri

Drumurile spre staţiunile montane sunt deschise circulaţiei. La această oră, drumarii intervin pe drumurile judeţene DJ683- Poiana Mărului, DJ608A Caransebeş-Muntele Mic, DJ582 Reşiţa-Slatina Timiş, DJ582D Văliug-Crivaia şi DJ582E Prislop-Semenic.

Şoferii care se deplasează pe drumurile din judeţul Caraş-Severin sunt sfătuiţi să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile hidrometeorologice, la starea carosabilului şi la nivelul de trafic, să circule cu maximă atenţie şi prudenţă şi să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia pe timp de iarnă.

Înaintea efectuării oricărei deplasări sau pentru sesizarea unor situaţii legate de activitatea de deszăpezire şi combaterea poleiului, Comandamentul de iarnă al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat îi roagă pe participanţii la trafic să se informeze asupra condiţiilor hidrometeorologice şi de circulaţie şi să sune pentru DRUMURILE JUDEŢENE la tel. 0255 213212, iar pentru DRUMURILE NATIONALE la tel. 0255 513131 (Caransebeş) şi 0252 361451 (Orşova).

De același autor

Related Articles