Pe esplanada Hotelului Roman din staţiunea Băile Herculane are loc la această oră o demonstraţie practică de sacrificare a porcului şi de preparare a produselor tradiţionale, în cadrul manifestării TRADIŢII DE CRĂCIUN, ajunsă în acest an la cea de-a treia ediţie.

Programul cuprinde aducerea porcului gata tăiat şi transşarea lui în faţa turiştilor, care vor asista la prepararea unor produse tradiţionale chiar la faţa locului, produse care pot fi gustate apoi de participanţi. De asemenea, le vor fi oferite turiştilor momente distractive şi alte surprize cuvenitei Sfintei sărbători a Crăciunului!

„Prin această acţiune deosebită, pentru care noi ne pregătim de mult timp, ne propunem să satisfacem clenţii pe care âi avem de ani de zile şi care nu au uitat de frumoasele clipe petrecute la hotelu nostru”!, ne-a declarat Petru Toma – organizatorul evenimentului.

Paul-Sever SMADU