[FOTO] Dragostea pe care o dăruim mai departe este singura pe care o păstrăm pentru noi!

Cei care donează pentru Clinica Slatina-Nera nu fac un bine doar pentru cei din generația lor și de aceea le  mulțumesc tuturor, a mărturisit pentru Radio Reşiţa medicul Pavel Chirilă- Meșterul Manole al Clinicii Slatina-Nera! Pentru a dura, o construcţie, trebuie să fie animată, adică trebuie să primească în acelaşi timp viață și suflet, iar acest lucru îl face managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea, care  și-a luat echipa de meșteri ziariști și împreună cu fiecare creștin care donează, pun cărămidă pe cărămidă pentru ridicarea celui mai important edificiu dedicat tratării bolnavilor de cancer din România.

Reșițenii vin zi de zi alături de echipa Radio România Reșița,în Centrul Civic la Căsuța Fermecată,  alături de cel mai frumos demers umanitar care s-a întîmplat în capitala Banatului de Munte, în ultimele decenii. Oamenii s-au înrolat în armata lui Moș Crăciun pentru a aduce celor aflați în suferință compasiunea și susținerea lor.Ce este important nu se vede, se simte, fiecare gest, fiecare gând bun este ca o rugăciune spusă împreună într-un cor umanitar al cărui Dirijor este Pruncul care se va naște în ieslea încălzită de sufletele celor care s-au implicat și se vor implica în acest unic demers umanitar  „Muzică pentru Viață”, pentru  că dragostea este ca un zâmbet, niciodată nu are valoare dacă n-o dăruieşti!

Iată ce spun ei:

…, iar poveştile lor contează:

De-asemenea Valeriu Hora, jurnalistul postului Banat Tv este prezent zi de zi alături de echipa Radio România Reșița pentru a imortaliza pe camera de filmat frumuseţea acestor zile.

Anca Bica Bălălău