[FOTO] Zi grea pentru Moș Crăciun! A fost nevoit să treacă și pe la Poliție

Moș Crăciun a făcut astăzi un tur de forță pe la majoritatea grădinițelor din Reșița și s-a întâlnit cu sute de copii. În această seară a fost și la sediul Poliției din Caraș-Severin. Deocamdată nu se știe dacă a venit de bună voie sau a fost adus cu forța. Cert este că la operațiune au participat și mascații Serviciului Acțiuni Speciale. Aceștia l-au însoțit permanent pe cel mai iubit personaj al iernii, dar nu există informații certe dacă au fost chemați pentru a-i asigura protecția sau pentru a nu-l lăsa să fugă.

În cele din urmă, surse din IPJ Caraș-Severin au lăsat să se înțeleagă că operațiunea a fost una plănuită de câteva zile sau chiar de un an, de când Moșul a dat ultima oară cu subsemnatul la Poliție. Mai precis, de când s-a întâlnit cu copiii polițiștilor. Micuții l-au așteptat cu nerăbdare, cu atât mai mult cu cât se știe că Moș Crăciun nu vine niciodată cu mâna goală. A fost o seară geroasă de decembrie, dar fără zăpadă, așa că sania a fost înlocuită cu o autospecială de intervenție rapidă, iar renii, cu polițiștii mascați. Toată atmosfera a fost întreținută de actorii Teatrului de Vest din Reșița, care au jucat câteva scenete specifice Crăciunului.

În operațiune există suspiciuni că ar fi implicați și ofițeri sub acoperite ai Asociației Internaționale a Polițiștilor, regiunea 3 Caraș-Severin. Această informație nu este, însă, confirmată. Cercetările continuă cu Moșul în stare de libertate.

(Sebastian Dragomir)