Previziunile astrale pentru 21 decembrie:

Aspectele planetare de azi aduc mult optimism si se manifesta dorinta de a trai viata din plin. Dar nu incercati sa faceti mari revolutii personale nici in domeniul sentimental si nici in cel al afacerilor.

Sagetator Horoscop 21 decembrie 2016

Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ceea ce consideri ca ti se cuvine. Urmezi doar caile cele mai drepte. Nu te abati de la litera legii, si ori de cate ori observi pe undeva o greseala, o amendezi imediat, ca nu cumva sa se creeze antecedente negative. Daca ai descoperit pe undeva o neregula, trateaz-o cum maxima seriozitate pentru ca tu esti cel mai in masura sa tina lectii despre corectitudine. Nu accepta abateri de la lege, nici macar celor mai dragi, deci fii un arbitru impartial pentru oricine.

Capricorn Horoscop 21 decembrie 2016

 Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer. Nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Varsator Horoscop 21 decembrie 2016

Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da. Inlocuieste-l pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv. Poti la fel si acum, deci ce schimbare trebuie sa faci? Il inlocuiesti pe nu cu da? Da! Deci vezi ca se poate!

Pesti Horoscop 21 decembrie 2016

Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie). Nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul! Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Berbec – Horoscop 21 decembrie 2016

Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita. L-ai supara profund daca i-ai ignora contributia. Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!

Taur Horoscop 21 decembrie 2016

Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

Gemeni Horoscop 21 decembrie 2016

Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecata, un raspuns cu tenta oficiala pe care il astepti cu sufletul la gura. Optimismul nu te paraseste nici acum, inaintea momentului decisiv, si cat timp privesti totul cu maxima incredere si lasi gandurile pozitive sa dea tonul, totul va iesi foarte bine! Nu are rost sa te temi de acel raspuns, pentru ca el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

Rac Horoscop 21 decembrie 2016

 Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat. Vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Leu Horoscop 21 decembrie 2016

N-ai cum sa te simti bine intr-o atmosfera atat de sumbra ca cea in care nimeresti azi fara voia ta, ca atare, daca vrei sa salvezi ziua, trebuie sa iesi de urgenta din acel spatiu. Resimti incarcatura energetica negativa care planeaza peste tot in jurul tau. In preajma ta s-au adunat numai oameni pesimisti, negativisti. Se plang de toate necazurile pamantului, or tu nu ai nicio legatura cu suferintele si grijile lor. Numai de tine depinde sa iesi de sub influenta lor nefasta, ca atare, daca nu ti-e pe plac ce vezi in jur, ajunge doar sa iesi afara. O gura de aer proaspat te va elibera de senzatia neplacuta!

Fecioara Horoscop 21 decembrie 2016

Fii cinstit cu tine insuti si spune-ti, in sinea ta, ca e timpul sa te schimbi, sa modifici ceva la tine. Nu are rost sa-ti fie frica de aceasta renastere, pentru ca oricum presimteai ca vine, dar te tot tineai de ceea ce cunosteai deja, ca nu cumva sa gresesti. N-ai motive de teama, esti in cea mai buna perioada de remodelare a propriului tau eu. Trebuie sa recunosti cat se poate de sincer ca nu tot ce ai, ce stii, ce faci e perfect, si de acolo e bine sa incepi marea transformare. Priveste-te ca si cum n-ar fi vorba de tine si spune cu mai mult curaj si cu sinceritate: ar trebui sa…, ar fi bine pentru tine sa…, e in avantajul tau sa… si apoi chiar sa pui in aplicare propriile indrumari.

Balanta Horoscop 21 decembrie 2016

Renunta pentru o zi la orice grija si la orice frica, si comporta-te ca un copil liber, care nu stie nici ce probleme exista pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El doar de bucura de gustul dulce al bomboanelor si de jucariile sale cu o atitudine naiv de optimista, dar care se va dovedi a fi potrivita si in cazul tau. Fii convins ca si in cele mai tensionate momente cineva are grija de tine, te protejeaza, te sustine, fie ca vezi concret sau nu acel ajutor minunat. Bazeaza-te pe asta si zambeste larg! Stiind ca cineva te iubeste orice ar fi, nu-i asa ca deja ai abandonat toate grijile?

Scorpion Horoscop 21 decembrie 2016

Afacerile pot cunoaste azi un moment de progres vizibil, ceea ce te incanta si te motiveaza sa dai nastere altor idei creative si mai indraznete. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ti mai mult, mai sus, mai bine, deoarece sansele tale de succes sunt maxime acum. Daca aveai de gand sa cumperi ceva scump sau sa pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor in viitor, lucrurile se aseaza pe cea mai stabila si promitatoare pozitie. Iti inspira incredere in bugetul tau viitor. Orice actiune ce implica o oarecare investitie financiara poate fi protejata de noroc, deci ai curajul sa deschizi portofelul!