UPDATE, ora 21.30

Circulaţia rutieră pe DN 58, în zona localităţii Cornuţel Banat, se desfăşoară pe un singur sens, dirijat. După cum ne-a transmis comisarul şef Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Rutier Caraş-Severin, camionul implicat în accident va rămâne în zonă peste noapte. Nu poate fi tras deoarece are puntea din faţă ruptă şi există riscul ca acesta să se răstoarne. Autovehicolul va fi semnalizat corespunzator. Aşadar mare atenţie.

**********

Circulaţia rutieră este oprită între Reşiţa şi Caransebeş, din cauza unui accident care s-a produs în afara localităţii Cornuţel Banat.

O şoferiţă în vârstă de 36 de ani, care circula dinspre Reşiţa spre Caransebeş, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autocamion. În urma impactului, conducătoare auto a fost rănită şi a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş. La această oră, 20.40, traficul este blocat. Se poate circula deviat  pe ruta: DN58A Caransebeş-Lugoj-Soceni, ne-a transmis comisar şef, Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Rutier Caraş-Severin.

Vom reveni cu informaţii.