O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident de circulaţie

O ambulanţă SMURD care se deplasa cu un pacient către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost implicată, luni, într-un accident de circulaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Prahova, echipajul SMURD era în misiune şi se deplasa cu un pacient care suferea de diabet către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

“Echipajul SMURD mergea cu pacientul către spital. Era în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. O altă maşină a intrat în ambulanţă. S-a întâmplat accidentul într-o intersecţie în care noi oricum avea prioritate” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, pacientul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi nu a suferit leziuni în urma impactului. Nu au fost răniţi nici angajaţii ISU. În schimb, celălalt şofer implicat în coliziune este inconştient.

“Accidentul s-a produs pe neacordare de prioritate. Vom vedea, în urma cercetărilor, cine este vinovat” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

sursa info : mediafax.ro

sura foto: arhiva