Horoscop 19 decembrie 2016

Previziunile astrale pentru 19 decembrie:

Opozitia planetei Neptun cu Luna favorizeaza romantismul si sensibilitatea, dar aduce confuzie si atrofiaza simtul practic. Este recomandabil sa va ocupati mai mult de problemele sufletesti decat de cele materiale. Incercati sa amanati deciziile importante!

Sagetator Horoscop 19 decembrie 2016

Energia ta pur si simplu infloreste pe parca ceva o alimenteaza din umbra. Nimeni altcineva nu e responsabil de aceasta dispozitie excelenta, de acest elan creator, de cheful fantastic care te impinge de la spate decat propria ta minte. Tu esti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, si simti ca totul se mareste ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun in tine se largeste sub ochii tai si esti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vant prielnic din spate, incearca sa tintesti spre lucruri cat mai importante, pentru ca vor evolua de minune!

Capricorn Horoscop 19 decembrie 2016

Uneori, a pune punct unei situatii din care nu mai ai nimic bun de castigat e cea mai mare dovada de vointa. Asta trebuie sa faci si azi, sa-ti iei inima in dinti si sa spui adio acelei situatii care ar fi trebuit sa dispara mai demult din calea ta, dar tot te-ai tinut cu dintii de ea.Fii acum puternic, ferm, pregatit pentru marea ruptura, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine fara acel lucru, decat tot incercand sa-l pastrezi in viata ta. Hai, spune stop si apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajuta. Priveste spre ziua de maine, ca si cum ai fi nou nascut!

Varsator Horoscop 19 decembrie 2016

Esti indus in eroare de tot felul de ganduri si emotii negative. Una pare la prima vedere, dar cu totul alta e realitatea, deci nu crede ceea ce se vede la suprafata. Incearca sa treci dincolo de aparente pentru ca sigur ai tu un simt numai al tau.  Este un pic paranormal poate,  iti transmite ce e bine sa faci, care e adevarul acestei situatii, cum sa actionezi. Asculta-ti vocea interioara sau tine cont de semnele care vin din mai multe directii, pentru ca acestea nu te mint. Propriile tale frici sunt cele care te trimit pe cai nepotrivite, ele sunt cei mai mari inamici.  Dar daca ai reusi sa vezi ceea ce e dincolo de ele, ai descoperi ca esti mai capabil decat ai putea crede.

Pesti Horoscop 19 decembrie 2016

Este o zi cu emotii extreme. Sunt momente in care te retragi in umbra, dornic de anonimat, fara sa te stie nimeni. Vor si momente in care orgoliul te impinge in fata, de parca nu ai suporta ca lumea sa nu tina cont de opinia ta. E greu sa pastrezi echilibrul intre cele doua atitudini diferite. Pentru ca una te trage inapoi si cealalta te impinge in fata, una iti cere sa taci si sa astepti, cealalta sa actionezi acum. Deci va fi greu sa pastrezi echilibrul intre aceste doua laturi ale personalitatii tale. Probabil fiecare dintre ele se potriveste altui context, ca atare trebuie sa te adaptezi fiecarei situatii.

Berbec – Horoscop 19 decembrie 2016

Nu te simti deloc bine intr-un anturaj in care nu se vorbeste decat despre probleme, necazuri, lipsuri. Esti intr-o pasa sensibila cand astfel de subiecte te pot influenta in mod negativ. Dar oricat ai incerca sa abati discutiile de la aceste motive de intristare, se revine la ele iar si iar. Cauta ceva de care sa te agati, pentru a redescoperi si partea buna a lucrurilor, dar nu te poti relaxa in acest anturaj care te trage si pe tine la fund cu subiecte negative. Ai si tu probleme, asa e, dar nu le transforma in catastrofe. Sigur ai ceva de invatat din toate, fara sa aluneci pe panta depresiei din aceasta cauza.

Taur Horoscop 19 decembrie 2016

Esti intr-un punct de rascruce cand oscilezi intre ceva din trecut si ceva din viitor si nu stii ce sa alegi. Momentul e ideal pentru a sta sa cantaresti situatia cu recunoscutul tau talent de a compara ce ai pus pe cele doua talere ale propriei balante, iar decizia la care ajungi va fi cea mai inteleapta. Trecutul e bine sa ramana acolo la locul lui, sa nu-l mai scoti la iveala, pentru ca ti-ai invatat lectiile din acele vremuri. Acum e momentul sa privesti spre cel care vei fi maine si sa incepi sa mai pui cate o caramida la constructia ta personala. Ce a fost a fost, gata, s-a dus, inchide capitolul de si concentreaza-te numai asupra celui care vrei sa fii! Te-ai schimbat, acum esti altul

Gemeni Horoscop 19 decembrie 2016

Viata de familie este punctul tau principal de atractie. Daca ai deja copii, te apleci asupra lor si iti faci tot felul de planuri cu priire la cresterea lor, la educatia lor, incat aproape ca ajungi cu planurile pana la ce facultate ai dori tu sa faca! Daca nu ai copii, inca, visezi deja la clipa cand vei deveni parinte si chemi cu gandul acest plan ca si cum nici nu mai e mult pana la materializarea lui, crezand in realizarea acestui vis cu tarie.Poate deja discuti cu partenerul tau despre aceasta posibilitate sau, ca printr-o minune, chiar se intampla deja ceva in acest sens! E o placere sa te ocupi de cei mici si te bucuri de fiecare clipa in compania lor, de parca ei sunt sursa ta de energie pozitiva.

Rac Horoscop 19 decembrie 2016

Schimbarea de directie pe care o decizi azi vine asa, din senin, fara sa-ti dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar il accepti cu incredere. E un eveniment cu conotatii karmice, de parca sensul in care pornesti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieti anterioare in care ai mai facut acelasi lucru. Vezi altceva interesant la orizont si iti dai seama ca nu vei ajunge acolo daca mergi pe acelasi drum ca inainte. Norocul tau e ca, avand legatura cu alte existente, ti se pare totul foarte familiar, de parca ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede si usor.

Leu Horoscop 19 decembrie 2016

O solutie practica vine exact cand aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat in practica acest sfat, pentru ca va rezolva cu bine o situatie dezechilibrata. Ca e o aprobare la o cerere oficiala prin care ti se face dreptate, ca e o informatie de care aveai nevoie si care nu-ti era accesibila inainte, ca e intalnirea unei persoane care va juca un rol decisiv in proiectele tale ajunse in impas. Vei primi acest dar de sus cu bratele deschise si inima larga, convins ca e un semn ceresc, ca e colacul de salvare trimis catre tine. Daca tot ti se ofera, nu cauta nod in papura, ca sa vezi ce se ascunde in spatele bunelor intentii care se vad la suprafata.

Fecioara Horoscop 19 decembrie 2016

Azi ceva iti ia ochii, ceva ce straluceste ca un cristal multi-fatetat in soare si elibereaza o paleta incredibila de culori si lumini. Cu cat te apropii mai mult, cu atat atractia ta fata de acel lucru creste, deci continua sa afli despre ce e vorba. Poate e o persoana ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc in care vrei sa ajungi neaparat si-l priesti ca pe cel mai minunat loc de pe pamant, deci exista un punct central de interes care te atrage intruna! Ceva atat de interesant incat nu-i poti rezista, te cheama din ce in ce mai tare!

Balanta Horoscop 19 decembrie 2016

E o placere sa te apleci asupra celor mici, pentru ca se stie ca tu ai o relatie cu totul speciala cu copiii. Azi ii vezi pe copii cat de avizi asculta povestile tale, cat de mult asteapta sa le vorbesti, deci deschide-ti sufletul si vorbeste-le pentru ca ai multe sa le impartasesti. O activitate in stransa legatura cu copiii ti se pregateste de minune, pentru ca ii inspiri pe cei mici si ii ajuti sa se manifeste liberi. Ei vad in tine acel suflet inocent si pur pe care il ai si rezoneaza perfect cu tine. Ai putea fi un dascal ideal, pentru ca intelegi cel mai usor sufletul de copil. In fond si tu ai un suflet nevinovat de copil in adancul tau…

Scorpion Horoscop 19 decembrie 2016

Daca vrei o zi rodnica, fa echipa cu cei la care tii! Familia este centrul universului tau, pentru ca de acolo iti extragi tu energia pozitiva, stimulentele de a merge mai departe, sursa de afectiune neconditionata. Si aceleasi daruri pretioase le oferi si tu inapoi cu draga inima. Viata de familie este armonioasa, frumoasa, un schimb reciproc de gesturi tandre si calde. Va sustineti reciproc si va ajutati unii pe altii sa va exprimati in voie. Din aceasta cooperare minunata se pot naste azi proiecte indraznete din care fiecare are ceva de invatat, de oferit, de castigat.

De același autor

Related Articles