Steaua – ACS Poli. Roș-albaștrii pot reveni pe primul loc

După eliminarea din Cupa României, Steaua va încerca să revină pe primul loc în Liga 1, sâmbătă seara, atunci când, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport, va juca împotriva lanternei roșii, ACS Poli Timișoara.

Eliminați și din Europa, ”roș-albaștrii” au trei înfrângeri în ultimele cinci etape din Liga 1 și se regăsesc, în acest moment, pe locul trei, asta deși au condus clasamentul timp de mai multe etape. Acasă, însă, Steaua a mers ceva ceva mai bine, echipa lui Reghecampf câștigând ultimele trei jocuri de pe Arena Națională.

La meciul cu timișorenii, e de așteptat ca antrenorul ”roș-albaștrilor” să improvizeze din nou în atac. Cel mai probabil, acesta îl va folosi din nou pe Adi Popa ca vârf fals.

De partea cealaltă, ACS Poli se află în continuare pe ultima poziție, însă asta din cauza depunctării primite la începutul sezonului. Dacă nu le-ar fi fost luat cele 14 puncte, bănățenii ar fi fost la egalitate cu FC Voluntari și CSM Poli Iași, echipele de pe locurile 10 și 11.

În partida de pe Arena Națională, Ionuț Popa nu va putea conta pe șase jucători importanți: accidentații Doman, Cânu, Noavk și Pedro Henrique și suspendații Croitoru și Llorente.

Echipele probabile:

Steaua: Niță – O. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Moke, Pintilii – Enache, Boldrin, De Amorim – A. Popa.

ACS Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Scutaru, Șeroni – Artean, Poparadu – Bărbuț, Cârstocea, Vădrariu – Drăghici.

Digisport

De același autor

Related Articles