Horoscop 18 decembrie 2016

Previziunile astrale pentru 18 decembrie:

Opozitia Lunii cu Marte poate predispune la emotii si sentimente contradictorii, tensiuni, iritabilitate, dispute si chiar mici accidente. La nivel macro sunt psibile proteste, mitinguri si greve spontane.Se recomanda prudenta, retinere si amanarea oricarei activitati importante. Daca observati ca toate va ies pe dos, este momentul sa faceti o pauza.

Sagetator

Iti vine o idee noua in minte incat incepi sa-ti pierzi interesul pentru alte actiuni inainte de a le termina. Ar fi bine sa duci la capat ce ai inceput, ca sa te poti concentra mai apoi asupra noii directii, pentru ca ai consuma prea multa energie pentru a face fata pe doua fronturi simultan. Totusi, impulsiv din fire, esti in stare sa-i pui punct abrupt vechii preocupari, fara sa te mai uiti inapoi, si sa te implici in noua activitate cu elan si entuziasm. Prin gesturi atat de categorice, risti sa lasi unele lucruri neterminate in urma ta.
Capricorn
Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji. Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii. Lucrurile ar parea mult mai simple daca nu te-ai inconjura de oameni si mai tristi decat tine, deci mai bine stai singur sa-ti rezolvi problemele decat cu asemenea companie negativa.
Varsator
Ce zi superba la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu vesti bune si momente pline de romantism! Daca ai dedica aceasta zi in totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru ca iti incarci bateriile de energie si inima de sentimente puternice, de trairi deosebite de care nu ai parte oricand! Bucura-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer si fii alaturi de ei cu toata fiinta! Ori partenerul de suflet, ori copiii sunt sursa de energie vie si, alaturi de ei sau pentru ei, esti capabil de orice.
Pesti
Nu ai o relatie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanta de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social. Ai impresia ca ceilalti nu te respecta, nu asculta ce ai de spus, ca ignora parerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Incearca sa-ti exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fara sa tii predici altora, pentru ca unii nu vor accepta sa vii cu critici, nici macar daca ai dreptate. Prin exemplu personal poti atrage mai usor atentia asupra adevarului pe care il spui, deci nu incerca s-o faci pe profesorul sau seful cu nimeni.

Berbec

Cei indrazneti si entuziasti te imping de la spate sa continui ce ai inceput, ba chiar sa extinzi si mai mult aria actiunilor, in timp ce altii, mai conservatori din fire, iti pun bete in roate si incearca ca iti taie tot avantul cu predictii sumbre. Tu decizi daca merita sau nu sa investesti energie in sensul care ti se deschide in fata, fara sa lasi pe altii sa intervina in treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse si, daca vei ajunge la concluzia ca e un consum inutil de timp si energie, te vei opri. Dar deocamdata mergi mai departe, sa vezi ce iese!

Taur

Primesti o invitatie care iti face mare placere si pentru ca aduce la cunostinta evenimente frumoase, cu iz de sarbatoare, din perioada imediat urmatoare, privesti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitatie la nunta, vestea venirii pe lume a unui copil, poti primi o oferta excelenta ce merita acceptata fara sa stai pe ganduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le intalnesti azi au un efect benefic asupra ta pentru ca iti ridica moralul si te determina sa privesti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ti se intampla.

Gemeni

Timpul are o cu totul alta greutate privit din punctul in care ai ajuns acum. Desi toate au un ritm specific de inaintare, desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de ceea ce se intampla, de parca ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevazut. Orice se poate intampla, deci fii pregatit si pentru eventuale modificari chiar si in cele mai bine conturate planificari, pentru ca viitorul se schimba continuu. Deciziile de azi vor influenta ziua de maine, deci ai grija ce alegi!

Rac

E ca o perioada de asteptare in plan sentimental, fiind cuprins de o stare in care parca ai simti ca urmeaza sa se intample ceva deosebit. Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plina de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. Stai ca pe ghimpi, nestiind ce te asteapta, de aceea nici nu stii cum sa interpretezi aceste probe.

Leu

 Esti dinamizat de o persoana care are incredere in tine si ti-o arata pe fata. Cum sa nu faci tot ce-ti sta in putinta cand citesti in ochii lui ce asteptari imense are de la tine? Te motiveaza energia lui debordanta, iti da mai mult chef de actiune si, fie ca faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie va uniti fortele intr-un sens comun, toate merg ca pe roate si rezultatele incep sa apara. Singur ti-ar fi fost mai greu, fara sa ai pe cineva alaturi care sa te impinga de la spate, deci profita de incurajarile celui de langa tine care e convins ca esti capabil de o mare reusita.
Fecioara
Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tau sau, daca nu ai copii inca, poate chiar acum incepi sa te gandesti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedica-ti timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru ca ai starea necesara de a te cobori la nivelul lor si de a-ti aduce aminte de copilarie, de acea vreme cand toate erau simple si frumoase.
Balanta
In loc sa stai si sa plangi ca lucrurile au luat o intorsatura nefasta, aduna-ti mai bine fortele si cauta o solutie adecvata. Nu lacrimile sau suspinele sau procesele de constiinta sunt solutia in situatia de fata, ci e nevoie de o reactie matura, echilibrata, potrivita imprejurarilor date, deci actioneaza cumpatat, fara a tinde spre extreme in nicio directie. Nimic nu trebuie sa depaseasca limitele normale, nici prea mult, nici prea putin, ci sa cantaresti atent ce e mai bine sa faci la momentul potrivit.
Scorpion
Nu esti in apele tale dar cine rezoneaza cel mai bine la problemele tale daca nu persoana iubita? Nici nu trebuie sa-i spui ce simti, ca el deja stie ce se intampla cu tine si va incerca sa iti ridice moralul atat cat poate. Ai nevoie de multe dovezi de iubire, de vorbe dulci, de declaratii de dragoste, pentru ca acestea sunt sursa ta de energie atunci cand esti cu psihicul la pamant. Primeste gesturile de afectiune ale celui drag si raspunde-i cu aceeasi generozitate, pentru ca schimbul de emotii si sentimente e cheia oricarei relatii de succes. Cum sa nu te motiveze iubirea?

De același autor

Related Articles